Young Solarboat

17-06-2022

 
 

 

 

Als Venema Technisch bedrijf sponsoren wij Victron artikelen aan het Liemers college voor de Young Solarboat. Sinds begin februari zijn er leerlingen van het Liemers college, die het Agora onderwijs volgen, begonnen aan de Young Solar Challenge. De leerlingen zijn bezig om een kleine HAN Solarboat te maken om er vervolgens mee te racen. 
 
De leerlingen bouwen de solarboat in de ruimte van de HAN Solarboat op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Arnhem en bij IIME in Doetinchem. Ze werken toe naar een verschillende races in Friesland. Inmiddels zit de eerste races erop.
Op dit moment is het team bezig met The Ultimate Solar Boat Challenge daarbij legt het team de Elfstedentocht route af. Deze race wordt gevaren op 23 tot 25 juni.
 
Wilt u ook elektrisch varen lees meer over de mogelijkheden.
 
 

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.