Voertuig energiesysteem

Venema Technisch Bedrijf levert betrouwbare producten voor energiesystemen. Deze kunnen worden toegepast in een mobiel kantoor, verkoopwagen, camper, 4×4 truck of een mobiele werkplaats. Door bij de bedrijfswagen inrichting een 230V stroomvoorziening in te bouwen, kunnen bedrijven perfect in de nieuwe regelgevingen voorzien en altijd én overal gebruikmaken van het elektrisch gereedschap.

Ons assortiment bestaat onder andere uit omvormers, acculaders, zonnepanelen, loodaccu,s, AGM accu’s en lithiumaccu’s van verschillende topmerken. Met name de lithiumaccu gooit vandaag de dag hoog in de automotivebranche. Ook worden vaak loodzuur accu’s vervangen door lithium accu’s. Een lithium accu weegt aanzienlijk minder en gaat tot wel vijf keer zo lang mee.

Wij implementeren de energiesystemen van Victron Energy, de marktleider in mobiele stroomvoorziening. Ook houden wij rekening met systemen om een zo laag mogelijke energieverbruik en proberen wij uw CO2-uitstoot te verminderen. Venema helpt u bij de energie transitie, zodat u de overstap kunt maken richting duurzame en groene energie.

Voorbeelden van toepassingen:

  •     Mobiele woonruimtes of Werkplekken
  •     Camper- & Expeditie voertuigen
  •     Inspectie- en toezicht voertuigen
  •     Food trucks & Verkoopwagens
  •     Koelwagens en Koeltransport
  •     Ambulances, Politie- en Brandweerwagens
  •     Wegen- en onderhoudsdiensten

Zonnepanelen op voertuigen

Zonnepanelen bieden steeds meer voordelen voor bedrijfswagens. U kunt bijvoorbeeld de stroom die de zonnepanelen opwekken naar de tweede accu van uw mobiele 230V-stroomvoorziening laten gaan. Ook met zonnepanelen op het dak van uw bedrijfswagen kunt u een mooie stap zetten om als bedrijf duurzamer te werken. Vooral in de zomermaanden wordt er een duurzame stroomopwekking voorzien, zo heeft u altijd duurzame energie.

VenemaTech levert de standaard zonnepanelen en semi flexibele panelen. Een flexibel paneel is heel populair omdat ze eenvoudig op het dak gelijmd kunnen worden en veel lichter in gewicht zijn dan gewone panelen. De Solara Power M-serie is 3% flexibel en kan ook op gebogen oppervlakken, geschikt voor een zeilboot of camper. De hoogst mogelijke opbrengst per cm² en maximale prestaties in zelfs de meest ongunstige omstandigheden? Wij kunnen u altijd van passend advies op maat voorzien.

Zonnepanelen kunnen gekoppeld worden met een laadregelaar, waarvan de rendement live kan worden aflezen via de app. Een solar laadregelaar maakt het mogelijk om de met zonnepanelen opgevangen energie direct in een accu te stoppen. De regelaar is een volwaardige acculader, met volledige laadkarakteristiek. Met zonnepanelen is het mogelijk om gedeeltelijk zelfvoorzienend te voeden van bijv. een koelkast of elektrisch gereedschap.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over OFF the Road energie of wenst u een passende offerte, neem dan contact op met onze specialisten.

Wij helpen u graag verder bij uw energie vraagstukken.

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.
Simon Stevinweg 17
6827 BS Arnhem
T 026 3639961
E info@venematech.nl
W www.venematech.nl

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.