Victron Energy

Venema Technisch Bedrijf B.V.

Waarom Victron

Hoe ver uw reizen ook gaan, een betrouwbare energiebron is een essentieel vereiste voor optimaal comfort aan boord. Dit wordt een nog grotere noodzaak op afgelegen plaatsen waar de energievoorziening minder betrouwbaar is. Voortaan kunt u altijd en overal genieten van een warme douche of een koel drankje, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over waar u de stroom vandaan haalt.
Victron Energy biedt een compleet assortiment energiesystemen om aan diverse eisen te voldoen. Van kleine boten tot grote zeiljachten, stacaravans, bedrijfsvoertuigen of industriële toepassingen, de systemen van Victron bieden de ideale oplossing voor uw specifieke stroombehoeften.

Over Victron

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Victron Energy een ongeëvenaarde reputatie in technische innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Victron Energy is wereldleider op het gebied van onafhankelijke elektrische energievoorziening. De producten zijn ontwikkeld voor de meest veeleisende situaties waar de scheepvaart, zowel recreatief als commercieel, mee te maken krijgt. Daarbij biedt Victron ook oplossingen voor vele andere industriële en commerciële toepassingen. De productlijn omvat sinus omvormers en omvormer/laders, acculaders, DC/DC omvormers, omschakelautomaten, Gel en AGM accu’s, dynamo’s, batterij monitors, complete netwerkoplossingen en vele andere innovatieve oplossingen.

Waar u ook bent altijd en overal stroom aan boord van uw auto of schip!

Altijd stroom

Het enorme uitgangsvermogen dat bereikt wordt door parallelschakeling van Multi’s biedt ongekende mogelijkheden. Voor ideeën, voorbeelden en accucapaciteit berekeningen bevelen wij het boek “Altijd Stroom” aan. Gratis verkrijgbaar bij Venema Technisch Bedrijf BV!

Advies nodig?
Wij helpen u graag bij het vinden bij vinden van de juiste productsamenstelling! Om zeker te weten dat u de juiste producten besteld horen wij graag uw technische situatie. Wij vertellen u met veel passie, vakkennis en geheel vrijblijvend welke producten u nodig heeft voor uw specifieke toepassing!

Producten categorieën

Omvormers

Laders

Accu’s

Complete systemen