EV DCDC Ultra Fastcharger 360 - 720 kW

Ultra Power Charger "DC-DC"

Snelladen gebeurt met gelijkstroom. Op dit moment staan hoogvermogenladers vooral langs snelwegen en aan de rand van de stad, maar daar gaat verandering in komen. In de meeste grote steden zijn gelijkstroomnetwerken beschikbaar voor bijvoorbeeld trams of trolleys.

Ook de Energy Storage Systems / batterijcontainers zie je op steeds meer plekken. Deze bestaande netwerken worden gebruikt met een DC-DC lader. Een slimme oplossing bij het gebruik van hoogvermogen.

Venema heeft voor deze situaties een DCDC high power lader ontwikkeld die geleverd kan worden tussen de 60 kW en 720 kW. Afhankelijk van de door onze klant gewenste configuratie.

Hiermee zetten wij de volgende stap richting de energie transitie die gaat plaatsvinden. Samen met diverse klanten is er een duurzame oplossing gevonden voor de energie vraagstukken. Zo werken wij aan de energietransitie van oa. het openbaar vervoer.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en oplossingen voor u, neem dan gerust contact op.

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.