Tiny house Off-Grid

14-01-2022

 
 

 

 

Venema heeft vandaag 14-01-2022 een Off grid systeem afgeleverd bij een Tiny House. Een Off grid systeem is ideaal om in een Tiny house te kunnen leven als je geen toegang hebt tot het elektriciteitsnet. Door een Off grid systeem is het mogelijk om op veel plekken te wonen en ben je niet afhankelijk van een plek.

Op het Tiny house dak liggen twee Jinko zonnepanelen van 335W. Deze zonnepannelen hebben een uitstekende prestatie in een omgeving met weinig licht, zoals s’morgens vroeg, bij schemering en bewolking. Ook bevat het systeem de Victron BlueSolar zonnelader MPPT 100/50. Een BleuSolar verzamelt energie van de zonnepanelen en slaat deze op in de accu’s. Om het Off-grid systeem compleet te maken hebben we gekozen voor de Victron Phoenix omvormer 12V 1600 Watt. Deze omvormer is een zuivere sinusgolf-omvormer met een hoge efficiëntie. Als accu hebben we gekozen voor de Discover Cyclische AGM accu 270Ah die een hoge integriteit biedt en zijn ontworpen om consistente en betrouwbare prestaties te leveren. Bij het systeem hebben we als extra een Bluetooth Smart dongle toegevoegd die kan gegevens lezen van de omvormer en de zonnelader.

Bent u geïnteresseerd om Off-Grid te gaan wonen in een Tiny House of wenst u meer informatie over onze en het Off-grid pakket?
Neem dan met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.