TAB starterbatterijen Venema groothandel Arnhem

Technische groothandel automotive & marine

Venema Technisch Bedrijf B.V. is sinds 2003 een gerenommeerde groothandel voor de automotive, marine (watersport) en energy storage sector. Als groothandel bieden wij persoonlijke korting, hiervoor kunt u een account aanvraag doen.

Al onze technische producten en elektra kunt u terugvinden op www.venematech.shop. Hier kunt u ook uw online aankopen doen. Wij zijn een One-Stop Electro Shop waar u al uw elektra benodigdheden kunt verkrijgen.

Hier vind u een ruim aanbod aan technische producten zoals accu’s, accu toebehoren, acculaders, omvormers, zonnepanelen, las benodigdheden, montagemateriaal en gereedschap.

Maak kennis met ons assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen. Bekijk onze producten in de elektra groothandel van VenemaTech.
Heeft u een specifieke vraag? Stel deze aan ons via info@venematech.nl. Een van onze experts zal u zo snel mogelijk verder helpen.


Onze Producten

Accu's

Voor het opslaan van energie hebben wij een groot assortiment accu's van TAB, Victron en Discover. Zo zijn er diverse start accu's voor auto's, bedrijfswagens en trucks. Ook voor tractiebatterijen en Lithium accu's kunt u bij ons terecht. Welke accu u nodig heeft hangt van vele factoren af, wij helpen u graag verder.

Omvormers & Acculaders

Voor een accu opladen of stroom omvormen van 12V naar 230V hebben wij diverse mogelijkheden. Ook voor 24V en 48V kunt u bij ons terecht. De Victron acculaders en omvormer zijn zeer betrouwbare en hebben een hoog rendement. Als Victron distributeur hebben wij kennis en ervaring om u goed te adviseren bij iedere energie vraagstuk.

Communicatie & Monitoring

Systeembewaking en accubewaker is erg belangrijk als u controle wilt houden over de energie voorziening. Bij VenemaTech vindt u verschillende soorten accumonitoren en monitor panels. Maar ook VE kabels voor verschillende toepassingen kijkt u bij ons.

Zonne-Energie

Zonne-energie is een duurzame manier op stroom op te wekken. Wij hebben een compleet assortiment voor het opwekken van zonne-energie, omvormen van solar energy tot het opslaan van zonne-energie. Maar ook zonnepaneel bevestiging- en aansluitmateriaal vindt u bij VenemaTech

E-Mobility

Venema ontwikkelt en bouwt slimme (DC) laadsystemen voor thuis, op kantoor of onderweg. Onze laadpaal systemen dragen bij aan schone mobiliteit, duurzame energie en stabielenergienet. DC-laadoplossingen voor het opladen van elektrische auto’s, bussen, vrachtwagens en schepen.

Montage Materiaal

Voor uw technisch gereedschap en montage materiaal kijkt u in de groothandel VenemaTech. Wij vertegenwoordigen een compleet aanbod van accukabels, schakelmateriaal, kabelschoenen en meer aansluitmateriaal. Ook voor professioneel gereedschap kunt u bij ons terecht voor oa. Facom gereedschap.

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.