TAB Lithium Accu Distributeur

06-04-2023

 
 

 

 

Wij van Venema Technisch Bedrijf zijn officieel distributeur geworden van de Europese batterijenfabrikant TAB Lithium batterijen.

De multi-nationale batterijenfabrikant TAB Batteries heeft als doel om Europees leider te worden op het gebied van energiesystemen. De batterijenfabrikant beschikt op dit moment over een vooraanstaande positie in de markt van loodzuurbatterijen. Na de start van de samenwerking met Haidi Energy Technology Co. Ltd. in 2021, heeft TAB-HAIDI (onderdeel van TAB Group) toegang verkregen tot de markt van lithium-ion technologie.

De intentie van deze samenwerking is om de rol te verwerven als marktleider binnen de branche van energiesystemen. In het beleid van TAB Group ligt de focus op groene technologieën, duurzaamheid en de garantie van een aanbod dat gebaseerd is op hoogwaardige producten voor de Europese markt.

Bekijk het complete assortiment op onze website >>

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.