Battery Storage

Sinds 2004 is Venema Technisch Bedrijf expert op het gebied van energie opslag systemen. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan energie opslag systemen voor de bouwplaats, langs snelwegen (VRI) en evenementen.

Voor Rijkswaterstaat ontwikkelde Venema een back-up systeem, IBU (Industrieel Back-up Unit). Die zorgt dat verkeer regel installaties blijven werken bij stroomuitval en zo de verkeer doorstroming blijft werken.

Venema configureert betrouwbare storage systemen voor mobiele toepassingen voor de toekomstbestendige bouwplaatsen. In een combinatie met een laadinfra zien we dat een energie buffer er voor kan zorgen dat het elektriciteitsnetwerk nauwelijks meer belast hoeven te worden. 

Dit geeft voordelen voor de netwerk beheerder maar dit scheelt ook zeker in de vaste maandelijkse kosten van een grote netwerk aansluiting. Met de Industrial Battery Pack (IBP) is een bouwplaats voorzien van voldoende elektriciteit en betrouwbare stroomvoorziening. Voor evenementen heeft u vaak tijdelijk veel extra stroom nodig, daarbij kunnen wij u helpen. Het evenement voorzien van voldoende energie zodat u zonder stroom problemen kunt werken. Eerder hebben wij het bridge to bridge evenement geholpen met een extra stroomvoorziening.

"Smart power Starts here"

De EMH van Venema is een Energie Mobiliteitshub waarmee meerdere oplaadpunten kunnen samen komen. Hiermee kan er een combinatie worden gemaakt tussen zonne-energie, een energie opslagsysteem en een laadinfrastructuur (DC). Met deze optimale laadinfrastructuur kan het maximale aan groene stroom worden verwerkt en gegenereerd. Een oplossing passend bij de huidige energie vraagstukken.

Bij VenemaTech kunt u ook terecht voor een Energy Storage System (ESS). Met dit systeem heeft u een thuis batterij. Stroom opslaan en terugleveren op het juiste moment dat is mogelijk met onze slimme energieopslagsysteem. Zonnepanelen terugverdienen? Bekijk de mogelijkheden van het ESS systeem.

ESS
(Energy Storage System)

UPS
(Uninterruptible Power Supply)

IBU
(Industrial Backup Unit)

EMH
(Energie Mobiliteit Hub)

IBP
(Industrial Battery Pack)

Off-Grid
(Tiny House System)

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.