Redarc electronics

Venema Technisch Bedrijf B.V.

Waarom Redarc

REDARC, met hoofdkantoor in Zuid-Australië, heeft meer dan 35 jaar ervaring in het onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen en produceren van een scala aan elektronische spanningsomzetters en bijbehorende producten, omvormers, voedingen, batterijladers, rembesturingen en remmen van aanhangwagens.
In 2015 heeft REDARC Hummingbird Electronics overgenomen. Hummingbird staat bekend om hun op maat gemaakte productontwikkeling, ongeëvenaarde specialistische kennis en belangrijk voor de kwaliteit van de klantenservice. REDARC en Hummingbird zijn zeer complementair met uitgebreide productportfolio’s, toonaangevende innovatieve technologieën.

Geschiedenis

REDARC Electronics werd in augustus 1979 opgericht door elektrotechnicus Robin (Bob) William Mackie in Zuid-Australië. Bob startte het bedrijf met het ontwerpen en produceren van ontstekingssystemen voor voertuigen en spanningsomzetters. In feite is de naam REDARC vermoedelijk afkomstig van de vonk die is ontwikkeld in het eerste ontstekingssysteem met een “rode boog”.

Toepassingen voor EURO5 / EURO6 voertuigmotoren!

Voertuig batterij laders

De REDARC acculaders voor voertuigen zijn voorzien van technologie die is ontworpen om hulpenbatterijen volledig te laden tot een bewezen 100%. Deze unieke DC naar DC laders zorgen ervoor dat een hulpaccu in staat is om een optimale lading te bereiken en te behouden, ongeacht het type of de grootte. De serie REDARC voertuig opladers zijn ook geschikt voor gebruik met een reeks LiFePO4-batterijen. Ze zijn voorzien van technologie die is ontworpen om een extra LiFePO4-batterij volledig op te laden via het laadsysteem van het voertuig en/of zonnepanelen.

Producten

12Volt 25Amperé

12Volt 40Amperé

24Volt 20Amperé

LifePo4 12Volt 25Amperè