Whisperpower New School

Whisperpower

Project Detail

Het afgelopen jaar heeft Whisperpower haar producten en systemen sterk gemodificeerd met als resultaat energiesystemen die stiller, compacter, lichter en veiliger zijn. Onder de noemer ‘New school’ worden deze op de markt gebracht. Deze systemen zijn beschikbaar in vermogens tot maar liefst 500 kW.

Wat maakt Whisperpower New School zo uniek
Bij de Whisperpower New School wordt er gebruik gemaakt van meervoudige aansluittechnieken van de hoogfrequente vermogenselektronica. Door de vrijkomende warmte en de temperatuur van het systeem goed te beheersen, wordt de levensduur van het systeem vergroot en de veiligheid gewaarborgd (running cool principe).

Whisperpower en Venema
Venema is leverancier van Whisperpower producten. De overweging is zelfs of we service dealer worden. Een voordeel van Whisperpower is dat het producten voor zowel de professionele als de recreatie markt aanbiedt, vanzelfsprekend met verschillende prijsniveaus. Vooral de New School generatoren die zowel AC (wisselstroom) als DC (gelijkstroom) leveren, is interessant voor Venema. Daarnaast is Whisperpower toepasbaar voor zowel de auto, boot als camper. En als de zon het even laat afweten, dan geeft het door de DC generator ook solar ondersteuning.

Wij denken door een samenwerking een goede partner te hebben in denkwijze en systemen. Wilt u meer informatie over Whisperpower, dan kunt u contact met ons opnemen.