Groene oplossing voor het snel laden van auto’s.

Location Simon Stevinweg 17, Arnhem

Project Detail

Herkent u het probleem ook? Je hebt een volledig elektrische auto aangeschaft maar toch op een dag wil je meer met de auto doen dan dat je in werkelijkheid kan met de maximale kilometers. Wij hebben hier de oplossing voor gevonden met een groen tintje, u kunt snel laden zonder problemen!

Onze visie

Het is bij een auto erg belangrijk dat hij elke dag even een complete laadcyclus ondergaat. Voor het behoud van de accu. Overdag even boosten kan dan geen kwaad. Een mooie vergelijking bent u zelf: Als u ‘s nachts een goede nachtrust heeft gehad verschijnt u de volgende ochtend weer helemaal fit voor de dag. Als u tussen door een kleine 10 minuten even je ogen dicht zou doen omdat je moe bent kan je na die 10 minuten er weer  tegen aan. Als u ‘s nachts niet goed slaapt bent u de volgende dag een stuk minder erbij. Dit zelfde geld dus voor een accu. Het is dus belangrijk dat u een accu goed onderhoud door hem met een complete cyclus te laden. Overdag kunt u de accu dan boosten en u kunt weer meer kilometers rijden en genieten van uw elektrische voertuig.

het systeem voor het snel laden

Het systeem wat wij leveren heeft een groen tintje omdat de stroom in het accu pakket opgewekt is door uw zonnepanelen. En samen met de netstroom kunt u met ons systeem een tijdelijke boost geven aan uw auto.

VOORBEELD: Het accu pakket is +/- 4000 Watt en de netstroom is 3680 Watt als u dit bij elkaar optelt komt er 7680 Watt uit. Onze laadpaal heeft als optie om uw auto dus tijdelijk te kunnen snel laden met maar liefst 7680 Watt. 

In de praktijk

In de praktijk is dit systeem toe te passen bij uw huis, bedrijf of openbare ruimte. Even tussen de middag aan de stroom ondertussen eet u wat en neemt u even kort pauze. Bij terugkomst is uw auto weer 80% geladen en kunt u er weer veel kilometers tegen aan.