Een accupack in plaats van een generator

Project Detail

Een vrachtwagen voor het vervoer van vee moet altijd goed geventileerd worden, deze ventilatoren moeten natuurlijk spanning krijgen. Dit werd voorheen vaak gedaan doormiddel van een Diesel generator. In Amerika mag een vee vrachtwagen al niet meer de weg op met een draaiende generator. Hiervoor hebben wij de oplossing!

Pilot oplegger, de weg op!

De eerste Europese vrachtwagen gaat binnenkort de weg al op! Ook voor een Amerikaanse oplegger hebben wij de opdracht al binnen gekregen. Als dit allemaal goed verloopt, gaan wij voor onze partner meerderen opleggers van dit systeem voorzien.

Ontwikkeling tot het beste concept!

We hebben nu 1 systeem mogen leveren, tijdens de werkzaamheden om tot dit systeem te komen hebben we veel foto’s en aantekeningen gemaakt. Want ons doel als bedrijf zijnde is dat we steeds een beter product creëren, dat onderscheid ons met andere bedrijven.

Het systeem

Ons systeem bestaat uit een accupack wat verbonden is aan onze schakelkast met omvormers. Een vrachtwagen moet minimaal 5 uur achter elkaar functioneren, zonder gebruik van de nood aggregaat.