Techniek

Wat betekent techniek voor ons?

Energietechniek is de tak van de techniek die zich bezighoudt met energiesystemen. Speciaal gericht op de opwekking, transport en distributie van energie. Bij VenemaTech richten wij ons vooral op dé nieuwe energieoplossingen. Onze focusgebieden zijn Noodstroom, Off-grid systemen, Accu’s en Omvormers.

 • Noodstroom

  Noodstroom is de voeding van een elektrisch netwerk. Deze wordt actief, zodra de gebruikelijke primaire voeding uitvalt. Denk hierbij aan de netwerkspanning van het elektriciteitsbedrijf.

 • Innovatieve laadinfrastructuur

  Innovatieve laadinfrastructuur stelt u in staat slim, snel en gebruiksvriendelijk uw elektrische voertuig te laden. Hierbij kunt u denken aan slimme laadoplossingen voor thuis, op het werk of openbare ruimte.

 • Off-grid systemen

  Off-grid systemen zijn systemen die voor hun energievoorziening niet afhankelijk zijn van een verbinding met het lichtnet.

 • Accu’s

  Een accu is een apparaat voor het verzamelen van elektrische energie, om die op een ander tijd en een andere plaats weer te kunnen gebruiken.

 • Omvormers

  Omvormer is een elektronisch apparaat dat de invoerspanning van een bepaalde spanning naar een andere spanning kan omvormen. Wij kunnen bijvoorbeeld een 12-24 volt boordnet omzetten naar een 230V wisselstroom.

   

Meer informatie over onze technische focusgebieden? Neem dan contact met ons op.