Over ons

Venema Technisch Bedrijf B.V.

VenemaTech, Producent van energiemanagement oplossingen

VenemaTech is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten. Daarnaast bieden wij producten en diensten aan voor industriële en mobiele apparatuur. Trots zijn we dat onder andere Rijkswaterstaat, Vialis, Connexxion, Fugro en Veth Automotive tot onze klanten behoren.

Dealerschappen

We zijn distribiteur van Victron  en hebben daarnaast officiële dealerschappen met Whisperpower, Technautic, Asa Boot Electro, Epifanes en Starbrite. Daardoor bieden wij een breed scala aan producten. Ons bedrijf is gevestigd in Arnhem en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Mocht u geen tijd hebben om een bezoek aan de winkel te brengen, dan kunt u uw bestelling in onze webwinkel plaatsen.

Producten en diensten voor industriële en mobiele apparatuur

Technisch groothandel VenemaTech

VenemaTech is uitgegroeid tot een technische watersportwinkel én een technische groothandel onder één dak. Enerzijds kunnen watersporters rekenen op een uitstekende dienstverlening op het gebied van advies, installaties en service van technische watersportartikelen. Anderzijds zijn wij continue bezig met nieuwe energieoplossingen, zoals groene energie en windenergie. Om het nog concreter te maken, is onze dienstverlening vooral gericht op:

• Noodstroom
• Innovatieve laadinfrastructuur
• Off grid systemen
• Accu’s
• Omvormers

We zijn vooral actief in de automotive branche, industrie en marine. Maar alle vragen rondom energie zijn bij onze welkom.

Expertise in industrie, maritiem en automotive

Met meer dan 13 jaar ervaring zijn wij een vertrouwde partner in energiemanagement oplossingen. Vooral voor 3 marktsegmenten leveren wij gespecialiseerde diensten. VenemaTech is een vertrouwd gezicht bij diverse partijen binnen de industrie, maritiem en automotive. Klanten zijn o.a. Rijkswaterstaat, Connexxion en Vialis. Maar uiteraard werken wij niet exclusief binnen deze segmenten. Wij helpen u altijd graag met al uw energievragen.

Industrie
Maritiem
Automotive