H. Venema Technisch Bedrijf & Venema E-Mobility Charge Systems B.V.

H. Venema Technisch Bedrijf B.V. werd in 2003 gestart door Trudy en Hans Venema. Met een achtergrond in bouwen van energie systemen op boten en een groothandel is het huidige bedrijf ontstaan. Inmiddels is het familie bedrijf met zonen Melvin en Nick Venema verder uitgegroeid. Ons team bestaat nu uit enthousiaste en innovatieve experts op het gebied van energie transitie.

Sinds het begin heeft Venema Technisch Bedrijf zich kunnen onderscheiden met het ontwikkelen en produceren van innovatieve energie management systemen. Hierdoor zijn wij in staat bedrijfsgericht complete energiesystemen in voertuigen of vaartuigen te bieden. Met onze expertise op het gebied van energie systemen zijn wij uw kennis partner. Sinds 2017 is Venema ook actief op het gebied van het ontwikkelen en produceren van DC-laadinfrastructuur. Dit is onder gebracht in Venema Emobility Charge Systems B.V (VECS).

Technische groothandel

Daarnaast staat Venema bekend als een betrouwbare groothandel op het gebied van hoogwaardige technische producten. Door de jaren heen zijn daarbij ook een aantal webshops ontstaan, namelijk Venematech.shop en BlauwestroomShop.nl Wij beschikken over een breed assortiment aan producten en kunnen daarnaast bedrijfsmatig advies, installatie en service van technische artikelen leveren. Wij verkopen onze producten en zetten onze dienstverlening in bij grote bedrijven zoals Wensink inbouw, Veth Automotive, Rijkswaterstaat, Vialis en Connexxion.

Persoonlijk aanspreekpunt

Technisch advies

Ontwikkelen & Produceren

Elektra Groothandel

Merken Dealer

We zijn distributeur van Victron en hebben daarnaast officiële dealerschappen met Whisperpower, Solara, Aces Energy, Redarc, TAB Batteries, Finder, MG Energy Systems, Facom. Daardoor bieden wij een breed scala aan technische producten. Al onze technische producten kunt u terugvinden op www.venematech.shop. Hier kunt u ook uw online aankopen doen. Op onze productpagina’s staan standaard brutoprijzen. Vraag snel een account aan voor uw beste prijs- en levercondities.

Het Team Venema is een echt familiebedrijf met enthousiaste en vakbekwaam personeel. Als familiebedrijf is de kracht van VenemaTech dat we een innovatief, pragmatisch en een probleemoplossend team hebben.

 
 

 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Service en begeleiding staat hoog bij VenemaTech naast de verkoop van producten bieden wij ook een uitgebreid advies, documentatie en nauwkeurige berekeningen voor energiesystemen. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen wij een passende oplossing bieden.

Team Venema denkt graag met uw energie vraagstukken mee voor duurzame oplossingen.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.