H. Venema Technisch Bedrijf & Venema E-Mobility Charge Systems B.V.

H. Venema Technisch Bedrijf B.V. werd in 2003 gestart door Hans en Trudy Venema. Sinds het begin heeft Venema Technisch Bedrijf zich kunnen onderscheiden met het ontwikkelen en produceren van innovatieve energie management systemen. Hierdoor zijn wij in staat bedrijfsgericht complete energiesystemen in voertuigen of vaartuigen te bieden.

Daarnaast staat Venema bekend als een betrouwbare groothandel op het gebied van hoogwaardige technische producten. Door de jaren heen zijn daarbij ook een aantal webshops ontstaan, namelijk Venematech.shop en BlauwestroomShop.nl Wij beschikken over een breed assortiment aan producten en kunnen daarnaast bedrijfsmatig advies, installatie en service van technische artikelen leveren. Wij verkopen onze producten en zetten onze dienstverlening in bij grote bedrijven zoals Wensink inbouw, Veth Automotive, Rijkswaterstaat, Vialis en Connexxion.

Sinds 2017 is Venema ook actief op het gebied van het ontwikkelen en produceren van DC-laadinfrastructuur. Dit is onder gebracht in Venema Emobility Charge Systems B.V.

We zijn distributeur van Victron en hebben daarnaast officiële dealerschappen met Whisperpower, Solara, Redarc, TAB Batteries, Finder en Facom. Daardoor bieden wij een breed scala aan technische producten. Al onze technische producten kunt u terugvinden op www.venematech.shop. Hier kunt u ook uw online aankopen doen. Op onze productpagina’s staan standaard brutoprijzen. Vraag snel een account aan voor uw beste prijs- en levercondities.

Het Team Venema is een echt familiebedrijf met enthousiaste en vakbekwaam personeel. Als familiebedrijf is de kracht van VenemaTech dat we een innovatief, pragmatisch en een probleemoplossend team hebben.

Persoonlijk aanspreekpunt

Technisch advies

Ontwikkelen & Produceren

Elektra Groothandel

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Service en begeleiding staat hoog bij VenemaTech naast de verkoop van producten bieden wij ook een uitgebreid advies, documentatie en nauwkeurige berekeningen voor energiesystemen. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen wij een passende oplossing bieden.

Team Venema denkt graag met uw energie vraagstukken mee voor duurzame oplossingen.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.
Simon Stevinweg 17
6827 BS Arnhem
T 026 3639961
E info@venematech.nl
W www.venematech.nl

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.