Missie & Visie Venema

Venema is onderscheidend op het gebied van het ontwikkelen en produceren van innovatieve energie management systemen. Ons streven is een zo duurzaam mogelijke toekomst te genereren en kiezen daarom voor producten die zo lang mogelijk mee gaan.

De energie transitie vraagt om groene oplossingen en producten met een hoge levensduur. Wij werken vooruitstrevend aan de duurzame energie voorzieningen en zetten hiermee een stap verder in de toenemende energie vraagstukken.

Onze Diensten & Service

Bij Venema staat klanttevredenheid op nummer 1. Daarom bieden wij verschillende soorten engineering service en begeleiding. Voor uw projecten bieden wij projectbegeleiding aan bij de inbouw van het energie systeem van A tot Z. Wij vinden kwaliteit en de levensduur van producten is bij erg belangrijk en werken daarom alleen met A-merken. Venema is een One-Stop Shop voor al uw elektra.

Onze technische engineers zijn echte vakmensen die service en onderhoud verlenen op maat. Met ruim 30 jaar vak ervaring helpen wij u met iedere vraagstuk. Goed onderhoud en service op onze producten is dan een must om een zolang als mogelijke levensduur te realiseren.

Venema Service

Wij helpen u graag verder met uw energie vraagstuk.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Venema neemt u dan contact op.

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.