Onze Merken

Wij vertegenwoordigen een aantal merken als distributeur en dealer. Naast producten leveren bieden wij u ook service en garantie op deze artikelen. Heeft u advies nodig dan kunnen onze specialisten u daarin voorzien.

Victron Energy

Distributeur met vakkennis en innovatieve oplossingen

Victron Energy

Wij zijn al jaren distributeur van het merk Victron Energy en kunnen u voorzien van service en specialistische kennis. Meer dan 46 jaar is Victron actief op het gebied van energie voorziening en heeft diverse producten ontwikkeld voor vele toepassingen. Victron Energy heeft ervaring op het gebied van technische innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Victron is de wereldleider van onafhankelijke elektrische energievoorziening.

De producten zijn ontwikkeld voor de meest veeleisende situaties waar de scheepvaart en automotive, zowel recreatief als commercieel, mee te maken krijgt. De manier waarop Victron voldoet aan de vraag op maat gemaakte, niet aan het net gekoppelde systemen is ongekend. De productlijn omvat sinus omvormers en omvormers/laders, acculaders, DC/DC omvormers, omschakelautomaten, Gel en AGM accu’s, lithium accu’s, dynamo’s, accumonitor, solar laadregelaars, zonnepanelen, complete netwerkoplossingen en vele andere innovatieve oplossingen.

De voertuigenmarkt omvat een ruim aanbod van toepassingen waarvoor een stroombron nodig is. In noodhulp voertuigen zoals ambulances, politieauto’s en brandweerauto’s kan een mensenleven afhangen van een autonoom energiesysteem. Het is dus van vitaal belang dat alle energie systemen probleemloos (samen)werken. Victron Energy  biedt u een vrijheid en onafhankelijkheid van energie, zelfs in zeer moeilijk omstandigheden.

Victron doet wat het beloofd en biedt 5 jaar garantie op de producten.

Bluethooth verbinding

Stroom voorziening

Batterijen

Solar Energy

TAB Battery

Venema Technisch bedrijf beschikt over een uitgebreide range TAB startaccu’s voor al uw automotive toepassingen bijvoorbeeld voor een auto, vrachtwagen, landbouwvoertuig, camper of grasmaaier.

Wij hebben diverse startbatterijen zoals:

- TAB Polar en Polar Truck
- TAB Magic en Magic Truck
- TAB Magic EFB Stop & Go
- TAB EFB Stop & Go Truck
- TAB EcoDry AGM Stop & Go

De TAB accu’s staan voor duurzame, krachtige en innovatieve batterijen voor de industriële en automotive sector.

Discover

De Discover Energy, Valve Regulated Lead Acid (VRLA), AGM accu's bieden een hoge integriteit en betrouwbaarheid voor automotive toepassingen. De AGM batterijen zijn ontworpen om consistente en betrouwbare prestaties te leveren en leverbaar in een breed aantal modellen. Deze AGM Discover batterijen zijn niet gevaarlijk en zijn compatibel met gevoelige elektronische apparatuur.

De onderhoudsvrije, door de klep geregelde, loodzuur (VRLA) constructie maakt de Discover AGM-serie batterijen een uitstekende keuze voor mobiliteit en Home Medical Equipment (HME), zonne- en hernieuwbare energie, elektronica en beveiliging, scheepvaart en RV en gebruikstoepassingen.

Discover Battery is toonaangevend in de industrie op het gebied van ontwerp, productie en distributie van geavanceerde batterijtechnologieën. De batterijen van Discover zijn geschikt voor de transport-, aandrijfkracht- en energieopslagindustrie.

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.