Waarom bedrijven oplaadpunten faciliteren?

Waardevol voor bezoekers en medewerkers
Waarom bedrijven oplaadpunten faciliteren

Waarom bedrijven oplaadpunten faciliteren?

bedrijven oplaadpunten faciliteren

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen ervoor om hun wagenpark fossielvrij te maken. Dit doen ze door de voertuigen met een brandstofmotor te vervangen door elektrische voertuigen. De afgelopen jaren werd door de overheid het elektrisch rijden stevig (financieel) gestimuleerd. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaam ondernemen zijn in Nederland bij bedrijven en organisaties heel normaal geworden. Het vergroenen van het wagenpark past perfect bij het imago en beleid. Toch hebben de meeste bedrijven en organisaties nog geen innovatieve laadoplossingen toegepast bij hun kantoor. In onze ogen een gemiste kans. Immers een snellaadpunt geeft uw wagenpark wel degelijk een hoop voordelen!  bedrijven oplaadpunten faciliteren

Duurzaam ondernemen & MVO anno 2018

Anno 2018 is MVO & duurzaam ondernemen voor meeste bedrijven en organisaties de basis van hun beleid. Logisch want ook onze achterkleinkinderen moeten nog gewoon kunnen genieten van onze aarde. Een groen wagenpark met innovatieve laadoplossingen zullen helpen medewerkers, opdrachtgevers en andere waardevolle relaties te overtuigen dat u MVO & duurzaam ondernemen serieus neemt!

Waardevol voor bezoekers en medewerkers

Nu steeds meer bezoekers en medewerkers kiezen voor een elektrisch voertuig, zal de behoefte aan efficiënte laadvoorzieningen groter worden. Wat is er waardevoller om die belangrijke klant tijdens een bezoek aan uw kantoor te faciliteren in een laadmogelijkheid. Momenteel is het lastig om goed personeel te vinden. Door het aanbieden van innovatieve laadoplossingen creëer je meerwaarde richting uw medewerkers. Steeds vaker kiezen talenten voor bedrijven die voor het milieu en duurzaam ondernemen.

Diverse subsidiemogelijkheden voor innovatieve laadoplossingen

Innovatieve laadoplossingen zijn investeringen waar u als organisatie of bedrijf subsidie op kan krijgen. Venema E – Mobility Charge Systems heeft de kennis in huis om u hierbij te helpen.

Benieuwd geworden?

Kom in contact met ons team van ingenieurs en experts. We vertellen graag over welke mogelijkheden een innovatieve laadpaal voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen.

 

We kunnen u helpen met vragen van technische aard, financiële opties en juridische aangelegenheden.

 

You may also like
Hoe kan ik thuis mijn Jaguar I-Pace sneller laden?
Vanaf 2020 laadpalen verplicht voor bedrijven
EU: Vanaf 2020 laadpalen verplicht voor bedrijven
Is snelladen slecht voor uw accu van uw elektrisch voertuig
Is snelladen slecht voor de accu van uw elektrisch voertuig?
Subsidies voor laadpalen. Hoe zit dat
Subsidies voor laadpalen. Hoe zit dat?