IBP (Industrial Battery Pack)

De bouw zit midden in een transitie van de bouwplaats, dit zorgt voor elektrificatie van bouwmaterieel. Steeds meer elektrisch gereedschap en apparaten nemen plek in het bouwen. Ook een bouwkeet heeft naast een koffiezet apparaat ook stroomaansluitingen voor werkplekken. Een toekomstbestendige bouwplaats zal gebruik maken van een lokaal energie storage systeem. Daarmee voorkom je dat de bouw uitgesteld wordt of vertraging oploopt.
 
Venema heeft hiervoor een IBP (Industrial Battery Pack) ontwikkeld dat de aannemer helpt om de bouwplaats te voorzien van een betrouwbare toevoer van voldoende duurzame elektriciteit voor een betaalbare prijs. Hiermee kan er duurzamer worden gebouwd en is er geen hinder van uitval van energie. De bouw werkzaamheden kunnen gewoon doorgaan.

Energie opslag systeem voor de toekomstige duurzame bouwplaats.

Het systeem is voorzien van een robuuste behuizing en kan zowel met een kraan als een heftruck verplaats worden. Potentiële bedreigingen door ontbranding van de batterij wordt voorkomen door een integraal beveiligingsconcept, waarbij met droge aerosol wordt ingegrepen. Hierdoor heeft u de zekerheid dat u en uw medewerkers altijd veilig kunnen werken met het IBP (Industrial Battery Pack) van Venematech.

De voordelen van een IBP:

  •     Licht van gewicht (<1000KG)
  •     Hoge efficiëntie (Hoog voltage batterij systeem)
  •     Online communicatie mogelijkheden (OCPP2.0.1/MOBUS TCP)
  •     Veel toegepaste Lithium NMC batterijen
  •     Private labeling

Wenst u meer informatie over het IBP systeem neem dan gerust contact met ons op.

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.
Simon Stevinweg 17
6827 BS Arnhem
T 026 3639961
E info@venematech.nl
W www.venematech.nl

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.