Industrial Battery Pack

Industrial Battery Pack aanwezig op Bridge to Bridge

Het Industrial Battery Pack van Venema Technisch Bedrijf is voor het eerst in gebruik genomen op het Bridge to Bridge, het hardloopevenement van Arnhem en Gelderland.

Tijdens het populaire hardloopevenement verzorgde het hybride energy systeem bij de finish energie. Met de inzet van het Industrial Battery Pack verzorgde Venema 100% groene stroom zonder uitstoot van fijnstoffen!

Industrial Battery Pack verzorgde stroom voor tijdwaarneming en voor de speakers

Wat is een Industrial Battery Pack?

De behuizing van dit mobiele energieopslagsysteem met aggregaat is een robuust en handzaam systeem welke speciaal ontwikkeld is voor evenementen en bouwplaatsen. De batterijen kunt u koppelen. Zodoende kunt u snel in vermogen bijschalen wanneer dit nodig is. Dit accupakket wordt gecombineerd met een duurzame aggregaat als back-up. Door gebruik te maken van deze combinatie kiest u ervoor om geen of zeer weinig brandstof te verbruiken.

Hierdoor zal u tijdens het gebruik geen of weinig fijnstof produceren en draagt u actief bij aan het verduurzamen van uw evenement of bouwplaats.

Belangrijkste voordelen Industrial Battery Pack:

  • Betrouwbare stroom (optie om te kiezen voor 100% groene stroom)
  • Minder energieverbruik = minder uitstoot
  • Het systeem schakelt efficiënt mee op uw gebruikersprofiel
  • Online monitoring maakt besparing mogelijk
  • Robuuste behuizing, waardoor tijdens vervoer en normaal gebruik geen schade kan ontstaan
Industrial Battery Pack
Robuuste behuizing en handzaam in gebruik

Hoe komt het dat deze innovatie tot wel 70 % minder brandstof kan verbruiken?

Industrial Battery Pack is een slimme DC-innovatie, bestaande uit een accupakket en aggregaat. Dreigt de batterij van ons systeem leeg te raken, dan start de aggregaat op het juiste moment om de batterij weer in zeer korte tijd van stroom te voorzien. De inzet van deze innovatie kan door deze efficiëntie op een zeer duurzame wijze, veel stiller dan een normale aggregaat uw evenement of bouwplaats voorzien van betrouwbare energie. Naast de duurzaamheid en stillere werking kunt u veel geld besparen aan brandstof!

Wist u dat de back-up aggregaat helemaal niet gedraaid heeft bij de Bridge to Bridge? Enkel het batterij pakket heeft evenement de hele dag van duurzame stroom voorzien!

You may also like
V2G energie cooperaties
De V2G laadpaal van Venema helpt Energie Coöperaties in de transitie naar een energie neutrale wijk.
“Solar” laadplein met Vehicle 2 Grid technologie van Venema in Culemborg geopend door Staatsecretaris Stientje van Veldhoven.
“Solar” laadplein met Vehicle 2 Grid technologie van Venema in Culemborg geopend door Staatsecretaris Stientje van Veldhoven.
V2G-wallbox
“Solar powered DC charging” – the next step in the V2G charger of Venema.
Vehicle-to-Grid (V2G)
Hoe Vehicle 2 Grid en deelmobiliteit kansen biedt voor de slimme projectontwikkelaar?