Industrial Backup Unit

Als wegbeheerder bent u dagelijks actief om te zorgen dat het verkeer op een veilige manier kan doorstromen. Bij stroomuitval kan dit verkeerd gaan omdat VRI’s (verkeer regel installatie) niet meer werken. Hier heeft Venema Technisch Bedrijf een oplossing voor.

Het innovatieve IBU No-Break zorgt ervoor dat uw VRI ononderbroken doorwerkt bij een stroomuitval. Hiermee kunt u gevaarlijke verkeerssituaties voorkomen en doorstroming van het verkeer zeker stellen.

Werking IBU systeem Venema Technisch Bedrijf

De basis vaan de Industrial Back-up Unit (IBU) van Venema Technisch Bedrijf is een zeer krachtige sinusomvormer, een innovatieve acculader en een omschakelapparaat in een duurzame compacte behuizing. In geval van een netspanningstoring zal de IBU de stroomtoevoer overnemen en de voeding van de aangesloten apparaten verzorgen. Dit gaat zo snel dat de apparaten ongestoord blijven functioneren (UPS functionaliteit).

4-traps adaptieve acculader

De IBU heeft een 4-traps adaptieve acculader die zich automatisch aanpast aan het gebruik van de duurzame accu. Indien de accu niet gebruikt wordt schakelt het apparaat over naar de opslag modus voor een optimale levensduur van de accu.

IBU systeem Venema Technisch Bedrijf is een compact systeem

Venema Technisch Bedrijf heeft ervoor gekozen om het IBU systeem zo compact mogelijk te ontwikkelen. Hierdoor is een IBU eenvoudig in te bouwen in een VRI of aangelegen voedingskasten. De investering wordt hiermee aanzienlijk beperkt. Het IBU systeem is geschikt voor VRI’s die uitgerust zijn met Led2-lampen.

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.
Simon Stevinweg 17
6827 BS Arnhem
T 026 3639961
E info@venematech.nl
W www.venematech.nl

KvKnr. 09137732