High Power Charger Industrial

Wat kunt u verwachten?

De HPC Industrial is speciaal ontworpen voor het snel opladen van materieel zoals e-trucks, bouwmachines en auto’s. Door de hoogwaardige RVS behuizing, constructie en het speciaal ontwikkelde koelkanaal heeft de lader een lange levensduur. Hierdoor is de lader geschikt voor installatie op de industriële locaties.

Door het modulaire design zal de lader aangeboden worden in:

  • HPC Industrial 60kW
  • HPC Industrial 120kW
  • HPC Industrial 180kW

Indien gekozen wordt voor een 60 of 120kW lader kan de laadvoorziening op een later moment meegroeien met de onderneming en geüpgraded worden tot een maximaal vermogen van 180kW. De snellader beschikt over split-power functionaliteit en 2 laadkabels. Hierdoor kan er zowel met 1 laadkabel 180kW geladen worden als met 2 laadkabels 90kW.

Netcongestie problemen? Dat is met de HPC Industrial geen probleem. Doormiddel van een rechtstreekse DC ingang kan de HPC lader op een buffer batterij aangesloten worden waardoor de maximale laadsnelheid gewaarborgd is en het geladen materieel weer snel op weg kan.

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.