Finder

Venema Technisch Bedrijf B.V.

Waarom Finder

Finder is specialist in relaistechniek, wereldwijd worden circa 12.000 verschillende producten aangeboden. De productielijnen worden op eigen locatie door specialisten ontwikkeld en gebouwd. Naast een hoge productkwaliteit op hun specialisatiegebied van relais hecht Finder ook veel waarde aan een goede service en een betrouwbare logistiek. Hierdoor is een goede relatie met distributeurs zoals wij vanzelfsprekend.

Met hun 50 jaar ervaring levert Finder hoogwaardige, betrouwbare producten.

Over Finder

Sinds 1954 heeft Finder zich volledig toegespitst op het gebied van (tijd)relais. De hoge mate van specialisatie heeft geleid tot de productie van meer dan 12.000 verschillende producten.
Finder produceert producten op vier locaties; haar hoofdkantoor en grootste fabriek zijn gevestigd in Almese (nabij Turijn), Noordwest Italië. Ook heeft Finder fabrieken in Sanfront (nabij Cuneo, Noordwest Italië), in St. Jeanne de Maurienne (Zuidoost Frankrijk) en in Valencia (Spanje).
De twee logistieke centra van Finder bevinden zich in Trebur Astheim, Duitsland en in Almese, Italië.

Producten voor iedere toepassing!

Magneetschakelaar

De magneetschakelaars van Finder zijn beschikbaar in vele varianten, zodat u precies de schakelaar samen kunt stellen die voor u van toepassing is. Zo kunt u in onze webshop eenvoudig de keuze maken betreffende het contactmateriaal (AgNi of AgSnO2), contactcircuit, mechanische standindicatie, on-auto-off keuzeschakelaar, LED en spoelspanning.