EVDC FLEX 85: mobile charging for every EV

Het opladen van E-trucks, auto’s en bouwmachines is niet altijd overal mogelijk. Daarom hebben we een mobiele, robuuste snellader ontwikkeld: de EVDC FLEX 85. De mobiele snellader is licht van gewicht en voorzien van een gebruiksvriendelijk HMI-scherm, waardoor je 100% controle hebt over het laadproces.

Door de laadsnelheid van 85 kW is het gewenste voertuig in korte tijd volledig opgeladen. Het robuuste ontwerp zorgt voor een langere levensduur en maakt opladen op elk gewenst terrein mogelijk.

Een mobiele oplader is compatibel met alle elektrische voertuigen met een Combo-2 (CCS) of CHAdeMO aansluiting.

De EVDC FLEX 85 is 100% ontworpen, geassembleerd en geproduceerd in Nederland. Het uiterlijk van de oplader kan worden aangepast aan uw gewenste kleur en eventueel logo’s.

Features and Benefits

Een mobiele truck lader inzetten binnen uw organisatie levert u veel gemak en zorgt dat u efficiënter kunt blijven werken. Dan is de Wilt u weten wat de EVDC FLEX 85 voor u kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.