DC EV charging stations for home, office or on the go.

Energy Mobility Hub

Een EV-laadstation voor iedereen. Dat is waar Venema E-mobility Charge Systems B.V. voor gaat.

Wij ontwikkelen en bouwen slimme (DC) laadsystemen voor thuis, op kantoor of onderweg. Venema laadpalen zijn systemen die bijdragen aan schone mobiliteit, duurzame energie en het stabiel houden van het energienet. Waar kwaliteit en een eerlijke prijs voorop staan

Venema heeft een compleet portfolio van DC-laadoplossingen voor het opladen van elektrische auto’s, bussen, vrachtwagens en schepen.

De laadpalen hebben een groot spanningsbereik, waardoor ze geschikt zijn voor elk type voertuig. Venema werkt met de meest innovatieve technologie, waardoor wij optimaal kunnen inspelen op uw specifieke wensen. Vakmanschap en gezond verstand zijn de kenmerken van dit familiebedrijf uit Arnhem.

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.