Energy Mobility Hub

EMH (Energy Mobility Hub)

De energiemobiliteitshub is een knooppunt waarbij meerdere oplaadpunten samenkomen. Met de EMH van Venema wordt een combinatie gemaakt tussen zonne-energie, energieopslagsysteem en (DC) laadinfrastructuur. Dit soort energie systemen hebben een grote impact op ons huidige energie landschap. De vraag naar energie neemt steeds meer toe.. Slimme oplossingen als de EMH zijn nodig om de volgende stap te zetten binnen de energie transitie

Dit energie concept heeft als voordeel dat het gebruik van groene stroom door de laadinfrastructuur optimaal is. En dat dit proces minimale impact heeft op het lokale energienetwerk. De toenemende vraag aan energie heeft baat bij deze knooppunten waar bij ieder apparaat van energie kan blijven voorzien.

De oplossing voor duurzame energie infrastructuur.

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.