Compacte Batterypack

De Compacte Batterypack is een accusysteem om bijvoorbeeld bouwplaatsen te voorzien van stroom. Overal en altijd stroomvoorziening met deze handige compacte Battery Pack die geschikt is voor vele toepassingen.

"De oplossing voor iedere bouwplaats."

Dit compacte accusysteem is slechts 80 centimeter breed en eenvoudig met een pompwagen of heftruck te verplaatsen. De Batterypack is bedoeld om bijvoorbeeld klein materieel op bouwplaatsen van stroom te voorzien. Een modulaire oplossing om bouwplaatsen toch van stroom te voorzien ongeacht de omstandigheden.
 
In dit accupack zit een 15 Kva drie fase omvormer/lader combinatie en een MG accusysteem van 460Ah 48V. Met de stroomaansluitingen kunt u meerdere werkplekken voorzien van stroom.
 
 

 

 

The power from the Battery Pack Compact is ready for use!

Heeft u ook interesse in dit soort dergelijke systemen? Of wenst u meer informatie over de BatteryPack Compact? Neem gerust contact op met onze specialisten. Mail ons naar info@venematech.nl of bel naar 026 363 99 61.

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.