Campers en 4x4 trucks

Wij van Venematech zijn een technische groothandel voor camperbouwers, waar vakmanschap en innovatie samenkomen om uw camper projecten naar een nieuwe hoogte te tillen. Van hoogwaardige technische componenten tot geavanceerde elektrische systemen en duurzame energieoplossingen, wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten van de hoogste kwaliteit.

Onze expertise strekt zich uit tot elk aspect van camperbouw, en we staan klaar om u te voorzien van deskundig advies en ondersteuning bij het realiseren van uw visie. Met ons uitgebreide assortiment en toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid, zijn wij uw betrouwbare partner in het bouwen van campers die voldoen aan de meest veeleisende normen.

Victron Energy distribiteur

Als vaste distributeur van het topmerk Victron Energy bieden wij u de beste producten en specialistische kennis wanneer dat nodig is. Met meer dan 46 jaar ervaring geniet Victron Energy van een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van technische innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Victron is wereldleider op het gebied van onafhankelijke elektrische energievoorziening. De producten zijn ontwikkeld voor de meest veeleisende situaties waar, zowel recreatief als commercieel, mee te maken krijgt.

Het assortiment omvat sinusomvormers en omvormers/laders, batterijladers, DC/DC-omvormer, omschakelaars, GEL, AGM, Lood-Koolstof en Lithium batterijen, batterijmonitoren, zonnelaadregelaars, zonnepanelen, complete netwerkoplossingen en vele andere innovatieve oplossingen.

Kennis partner

Innovatief

Off-the-Road oplossingen

Project begeleiding

Aces lithium batterijen

De Aces accu’s zijn zeer gewild voor gebruik in camper- en caravantoepassingen. De accu’s uit de HFA-serie zijn uitgerust met bluetooth mogelijkheden en kunnen eenvoudig worden gemonitord met de ACES-app. Deze in Nederland ontwikkelde LFP lithium batterijen zijn al enkele jaren op de markt en hebben hun kwaliteit en betrouwbaarheid in de recreatiemarkt bewezen.

"De Perfecte oplossing voor campers"

De LFP lithiumtechnologie die in de batterijen wordt gebruikt, is volledig veilig en ze kunnen standaard loodbatterijen vervangen, wat aanzienlijke voordelen biedt. Deze voordelen zijn onder andere een gewichtsvermindering van 4-5 keer, een langere levensduur, betere stroomopname met zonnepanelen, ongeveer 5 keer zoveel laad-/ontlaadcycli en uiteindelijk lagere kosten over de totale levensduur. Samengevat garanderen deze accu’s jarenlang probleemloos camper- of bootplezier. Service en garantie worden geleverd door ACES Energy in samenwerking met Venema technisch bedrijf.

Wat kan Venema betekenen voor camperbouwers?

Venema technisch bedrijf is een technische groothandel en producent van onafhankelijke stroomvoorzieningen. Binnen ons familiebedrijf is veel kennis en ervaring aanwezig, hierdoor zijn wij in staat om betrouwbare producten en systemen te leveren voor energiesystemen in campers of 4×4 trucks. Service en begeleiding staat ook hoog bij Venema naast de verkoop van producten bieden wij ook uitgebreid advies, documentatie en nauwkeurige berekeningen voor energiesystemen in diverse sectoren.

Ook bieden wij projectbegeleiding bij de inbouw van het systeem van A tot Z. Ook vinden wij kwaliteit en de levensduur van producten erg belangrijk. Daarom werken wij alleen met hoogwaardige en betrouwbare merken en bieden wij service aan bij aankoop van een product van VenemaTech. Wij streven voor een zo duurzaam mogelijke toekomst en willen daarom het product zo lang mogelijk mee laten gaan. De engineers die service en onderhoud verlenen zijn ware vakmannen. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak weten wij op iedere vraag het antwoord.

Meer informatie?

Meer informatie over installaties, producten en de oplossingen voor campers? Wij helpen u met project begeleiding en als technische experts helpen wij u graag met uw vraagstukken. Neem gerust contact met ons op.

 
 

 

 

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.