Camper installatie

Voor een camper installatie kunnen wij u adviseren en adviseren. Voor camperinstallatie bedrijven zijn wij de kennispartner en leverancier.
 
Deze Mercedes camper is volledig voorzien van blauwe stroom. Onze klant Jomitech heeft de complete installatie geïnstalleerd in de camper en in bedrijf gesteld. Wij van Venematech hebben dit prachtige energie systeem mogen leveren en in samenwerking mogen bedenken.
 
Het accupack bestaat uit twee SmartConnect batterijen 12.8V/210Ah van MG Energy Systems. Voor de rest is het volledige Systeem voorzien van Victron Energy componenten zoals bijvoorbeeld een Quattro en een MPPT zonnelader.

Bent u camperbouwer en opzoek naar een technische kennispartner en leverancier? Wij helpen u graag verder met de projecten.

Bekijk wat wij kunnen betekenen voor camperbouwers en camper installateurs. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 
 

 

 

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.