DC-DC Vehicle Fast Charger

DC-DC Vehicle Fast Charger

Vanaf de periode medio september 2017 zijn wij gestart met de ontwikkeling van de DC-DC Vehicle Fast Charger. Afgelopen februari 2018, hebben wij onze eerste DC-DC Vehicle Fast Charger in bedrijf gesteld. De snellader heeft een fantastische plekje gekregen op het Raadhuisplein in Oosterbeek (gemeente Renkum).

Nu de eerste DC-DC Vehicle Fast Charger een feit is, hopen wij dit unieke concept op veel meer plaatsen in Nederland toe te passen. Het laadsysteem kan toegepast worden op een DC netwerk met het voltage 700VDC. Ook een eventuele rimpel op het gelijkspanningsnet is geen probleem voor onze DC-DC snellader!

Onze DC-DC Vehicle Fast CHarger heeft een hoog rendement. Daarnaast bieden wij onze DC-DC snel-lader modulair aan. Wilt u in de toekomst met een groter vermogen uw e-auto opladen kan dat en kunnen wij uw laadpaal upgraden. De Vehicle Fast Charger is dus een modulair systeem. Het systeem is te verkrijgen vanaf 15KW tot een maximum van 90KW. Momenteel wordt er doorontwikkeld en verwachten we vanaf medio juni 2018 een 175KW DC-DC snel-laadsysteem te kunnen leveren.

 

 

You may also like
“Solar” laadplein met Vehicle 2 Grid technologie van Venema in Culemborg geopend door Staatsecretaris Stientje van Veldhoven.
“Solar” laadplein met Vehicle 2 Grid technologie van Venema in Culemborg geopend door Staatsecretaris Stientje van Veldhoven.
Hoe kan ik thuis mijn Jaguar I-Pace sneller laden?
Vehicle Fast-Charger from the trolley - tramnetwork
Vehicle Fast-Charger from the trolley – tramnetwork
Is snelladen slecht voor uw accu van uw elektrisch voertuig
Is snelladen slecht voor de accu van uw elektrisch voertuig?