Producten en diensten voor industriële en mobiele apparatuur

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten

Tevens bieden wij producten en diensten aan voor industriële en mobiele apparatuur. Hiernaast is Venema uitgegroeid tot een technische kennispartner én technische groothandel onder één dak. Enerzijds kunnen bedrijven rekenen op een uitstekende dienstverlening op het gebied van advies, installaties en service van technische artikelen. Anderzijds zijn wij continue bezig met nieuwe energieoplossingen, om de energietransitie te versnellen.

We zijn distribiteur van Victron en hebben daarnaast officiële dealerschappen met Victron Energy, Whisperpower, Redarc, Solara. Daardoor bieden wij een breed scala aan producten. 

Technische Groothandel

Engineering Service

Product Service

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.
Simon Stevinweg 17
6827 BS Arnhem
T 026 3639961
E info@venematech.nl
W www.venematech.nl

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.