Producten en diensten automotive / marine

Venema Technisch bedrijf is een technische groothandel op het gebied van onafhankelijke stroomvoorzieningen. Binnen ons bedrijf is veel kennis en ervaring aanwezig, hierdoor zijn wij in staat om betrouwbare artikelen en systemen te leveren voor bijvoorbeeld in boten of bedrijfswagens. Naast onze ervaren experts, werkt Venema met hoogwaardige technische producten.

Als vaste distributeur van het topmerk Victron Energy bieden wij u de beste producten en specialistische kennis wanneer dat nodig is. Met meer dan 46 jaar ervaring geniet Victron Energy van een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van technische innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Victron is wereldleider op het gebied van onafhankelijke elektrische energievoorziening. De producten zijn ontwikkeld voor de meest veeleisende situaties waar, zowel recreatief als commercieel, mee te maken krijgt.

Van A tot Z Service Begeleiding

Service en begeleiding staat hoog bij VenemaTech naast de verkoop van producten bieden wij ook een uitgebreid advies, documentatie en nauwkeurige berekeningen voor energiesystemen in diverse sectoren. Ook bieden wij projectbegeleiding bij de inbouw van het systeem van A tot Z. Ook vinden wij kwaliteit en de levensduur van producten is bij erg belangrijk. Daarom werken wij alleen met hoogwaardige merken en bieden wij service aan bij aankoop van een product van VenemaTech. Wij streven voor een zo duurzaam mogelijke toekomst en willen daarom het product zo lang mogelijk mee te laten gaan.

We zijn distribiteur van Victron Energy en hebben daarnaast officiële dealerschappen met Discover Batterijen , Whisperpower, Redarc, Solara en Osculati. Daardoor bieden wij een breed scala aan producten.

Onze Merken

Wij vertegenwoordigen diverse merken waaronder als distributeur Victron. Onze kennis en ervaring met Victron Energy zorgt dat wij specialistische kennis hebben voor iedere vraagstuk. Daarnaast zijn wij dealer van merken als Wisperpower, TAB, discover, Redarc en Solara. Wij bieden een ruim aanbod met elektra producten om u van A tot Z te voorzien bij ieder project.

Met onze jarenlange ervaring weten wij de juiste artikelen voor iedere energie vraagstuk van thuis batterij tot energie behoefte bij uw bedrijf.

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.