Producten en diensten automotive

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Wij van Venema Technisch Bedrijf leveren betrouwbare producten voor 230V energiesystemen. Die worden toegepast in een mobiel kantoor, verkoopwagen of een mobiele werkplaats. Door bij de bedrijfswageninrichting een 230V stroomvoorziening in te bouwen, kunnen bedrijven perfect in de nieuwe regelgevingen voorzien en altijd én overal gebruikmaken van 100% elektrisch gereedschap. Ons assortiment bestaat onder andere uit omvormers, acculaders, zonnepanelen, loodaccu,s, AGM accu’s en lithiumaccu’s van verschillende topmerken. 

Tevens bieden wij producten en diensten aan voor industriële en mobiele apparatuur. Hiernaast is Venema uitgegroeid tot een technische kennispartner én technische groothandel onder één dak. Enerzijds kunnen bedrijven rekenen op een uitstekende dienstverlening op het gebied van advies, installaties en service van technische artikelen. Anderzijds zijn wij continue bezig met nieuwe energieoplossingen, om de energietransitie te versnellen.

We zijn distribiteur van Victron en hebben daarnaast officiële dealerschappen met Victron Energy, Whisperpower, Redarc, Solara. Daardoor bieden wij een breed scala aan producten.

Onze Merken

Wij vertegenwoordigen diverse merken waaronder als distributeur Victron. Onze kennis en ervaring met Victron Energy zorgt dat wij specialistische kennis hebben voor iedere vraagstuk. Daarnaast zijn wij dealer van merken als Wisperpower, TAB, discover, Redarc en Solara. Wij bieden een ruim aanbod met elektra producten om u van A tot Z te voorzien bij ieder project. Met onze jarenlange ervaring weten wij de juiste artikelen voor iedere energie vraagstuk van thuis batterij tot energie behoefte bij uw bedrijf.

Venema Technisch Bedrijf is een toonaangevende producent van innovatieve energiemanagement oplossingen. Wij zijn een betrouwbare groothandel van hoogwaardige technisch producten.

Venema Technisch Bedrijf B.V.
Simon Stevinweg 17
6827 BS Arnhem
T 026 3639961
E info@venematech.nl
W www.venematech.nl

B.TW.: 819582232B01

KvKnr. 09137732

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op ons en op met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN 2019. Deze voorwaarden worden u op aanvraag kosteloos toegezonden.